A fost demarata licitatia pentru concesionarea serviciului public de transport local

A fost demarata licitatia pentru concesionarea serviciului public de transport local

Municipalitatea a demarat procedura de concesionare prin licitaţie publică deschisă a serviciului public de transport local. Anunţul a fost publicat în Monitorul Oficial partea a VI-a, iar societăţile interesate pot descărca documentaţia de licitaţie direct de pe site-ul www.primariagiurgiu.ro (secţiunea Informaţii de interes local – Informaţii interes public – Licitaţii publice). Termenul limită de depunere a ofertelor este 5 ianuarie 2015, ora 10.00, iar deschiderea ofertelor va avea loc în aceeaşi zi, de la ora 13.00. Durata contractului de delegare a gestiunii este de şase ani.
Conform caietului de sarcini, operatorul căruia îi va fi delegat serviciul de transport public local va asigura numărul şi tipul corespunzător de mijloace de transport necesare programului de circulaţie şi care să îndeplinească cerinţele impuse privind siguranţa circulaţiei, confortul pasagerilor şi protecţia mediului. Mijloacele de transport vor fi dotate cu aparate pentru citirea cartelelor şi rampe pentru persoanele cu handicap (în cazul în care nu au aceste dotări, termenul pentru realizare este de 12 luni de la câştigarea licitaţiei). La părţile din faţă şi laterală dreapta ale mijlocului de transport se va asigura afişarea indicativului şi capetelor traseului. La partea din spate a mijlocului de transport se va afişa cel puţin indicativul traseului. Aceste elemente de informare vor fi iluminate corespunzător pe timp de noapte sau în condiţii de vizibilitate scăzută. În salonul mijlocului de transport se va asigura informarea publicului călător prin mijloace vizuale şi sonore cu privire la denumirea staţiei care urmează şi la legăturile cu alte mijloace de transport. De asemenea, în perioada derulării contractului de delegare a gestiunii, operatorul trebuie să doteze staţiile de transport public aferente traseelor cu panouri pentru informarea dinamică a timpilor de plecare în cursă a mijloacelor de transport şi să afişeze graficul de circulaţie.
Societăţile ofertante vor prezenta în mod obligatoriu în oferta lor de preţ tarifele de operare propuse pentru efectuarea serviciului de transport public local, însoţite de justificarea tarifelor ofertate. Tarifele ofertate vor fi cel mult egale cu tarifele existente.
Numărul traseelor de circulaţie va creşte de la patru, la şapte, incluzând şi zonele Pictor Andreescu, Pictor Grigorescu, Bălănoaiei, Ghizdarului sau Alexandriei, după cum urmează:
Traseu 1: dus/întors Comat – CET
Traseu 2 : dus/întors Oinac (4 Pietre) – Ştrand (Port)
Traseu 3 : dus/întors Oinac (4 Pietre)
Traseu 4 : dus/întors D.A.S.
Traseu 5 : dus/întors şos. Alexandriei
Traseu 6 : dus/întors şos. Ghizdarului
Traseu 7: dus/întors Penitenciar

Ultima modificare: 26.11.2014 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Lucrari de infrastructura, in curs de finalizare

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.